Mini F toernooi

Mini F Championsleague Toernooi Sv Blerick.

Het is inmiddels een traditie om in de herfstvakantie, het mini F voetbaltoernooi voor kinderen in de leeftijd van 5, 6 of 7 jaar.

• Het toernooi is voor kinderen in de leeftijd van 5, 6 of 7 jaar (O7 en O6 categorie) die nog niet voetballen in de JO8 competitie.
  • Er wordt gespeeld volgens regels van de KNVB.
  • De teams spelen 4 tegen 4 met mini goaltjes, zonder scheidsrechter en zonder keeper. De teams mogen maximaal uit 8 kinderen bestaan.
  • Het toernooi begint om 10.00 uur en is rond 13.00 uur afgelopen.
  • Ieder team speelt onder de naam van een club uit de Champions League.
  • Ieder team krijgt een mooie beker en alle spelers krijgen een medaille.

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met onze contactpersoon Erik Voeten via DEF-toernooi@svblerick.nl  of 06- 52041142

Ook de 7e editie op 23 oktober 2021 was weer een groot succes.

En ook dit jaar hebben de weergoden ons meegezeten en is het de heledag droog gebleven en konden we ons goed aan de coranamaatregelen houden.
Met veel plezier werd er door de deelnemende teams gevoetbald en gestreden tot de laatste minuut. Er waren spannende wedstrijden bij maar ook wedstrijden met veel doelpunten, maar het plezier stond voorop.
Voor elk team was er een beker en alle spelers kregen een medaille en een zakje snoep.
Voor ons als organisatie was het een geslaagde dag met veel tevreden speler, begeleiders ouders, broertjes, zusjes en natuurlijk ook trotse opa's en oma's
Tevens was er een speciale gast op ons sportpark VVV speler Danny Post, een van zijn zoons was ook deelnemer van het mini F toernoo
Klik snel op onderstaande linkjes en geniet van een uitgebreide fotoreportage.

Foto reportage deel 1   Klik op deze link

Foto reportage deel 2    Klik op deze link

Met dank aan onze sponsoren.

Logo_Bauhaus_4C_front_large.png

daja.png

rebex.jpg

logo-Smeets-Auto.jpg

BalkPijpers.jpg

Brunken.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!