Mini's - Wij zijn SV BLERICK

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Mini's

Mini's

Op deze pagina kunt u alle informatie nalezen over het mini voetbal bij SV Blerick

Knipsel.PNG


De mini’s, een initiatief dat circa 10 jaar geleden werd geïntroduceerd binnen SV Blerick, is zeer succesvol. Kinderen, jongens en meisjes, vanaf 5 jaar die op een spelende manier het voetballen gaan ontdekken. Zij spelen eerst minimaal een half jaar onderlinge wedstrijden op het hoofdveld van SV Blerick. Daarna wordt bekeken of de kinderen toe zijn aan de volgende uitdaging, het spelen in een echte competitie, dit kan zijn JO8 (6 tegen 6) of mini-F (4 tegen 4).  De ouders worden hierbij nadrukkelijk betrokken onder het motto “Ouder-kind-samen-lid”.
 
De nieuwe SV Blerick talenten krijgen de eerste kneepjes van het voetballen op een speelse manier geleerd.

SV Blerick is daarnaast een gezellige club waar kinderen leren op een goede, sociale manier met elkaar om te gaan en om samen sport te beleven, zowel prestatief als recreatief. De begeleiding van de Mini’s is in prima handen bij coördinator Greg Pangad, trainer Frank Holla en andere begeleiders. SVB heeft jaarlijks nieuwe mini’s en nieuwe spelertjes kunnen zich altijd aanmelden.
De mini’s spelen elke zaterdag om 10.00 uur op het SV Blerick sportpark om de eerste kneepjes van het voetbal leren. De spelers moeten 9.30u omgekleed op het veld staan! De training duurt tot 10:30u

Kom ook zaterdagmorgen kijken, proeven en voelen hoe leuk het is om bij SVB te voetballen! De Mini's mogen eerst 3x kijken of ze het leuk vinden, voordat ze lid worden.

Tot zaterdag!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!