sv Blerick 1 - FCV-Venlo 1

sv Blerick 1 - FCV-Venlo 1

VooruitSpieker.PNG

Beste voetballiefhebber,

Afgelopen zondag speelde Blerick zijn eerste wedstrijd uit tegen titelkandidaat Sportclub Irene. Een wedstrijd die met 3-0 werd verloren, een geflatteerde uitslag. In de eerste helft was de ploeg van Erick Verschuren absoluut niet de mindere en had het met een voorsprong de rust in moeten gaan maar enkele kansen werden niet benut. Er had dus duidelijk meer in gezeten.

Vandaag komt met FCV een van de koplopers op bezoek. De formatie uit ’t Ven zette nieuwkomer Hegelsom met de duidelijke cijfers, 4-1 aan de kant.

De volledige Vooruitspieker open je hier

Het beloofd trouwens een spannend seizoen te worden want de KNVB heeft besloten de klassen terug te brengen naar 12 clubs  waardoor er 2 ploegen rechtstreeks degraderen en de 3 erboven nacompetitie gaan spelen.

Wij wensen alle spelers, trainers, de scheidsrechter en de toeschouwers een prettige en sportieve wedstrijd, en een aangenaam verblijf op ons Sportpark ’t Bauhaus Sportpark Soarbrook.