SV Blerick JO17-1 in het nieuw gestoken

23 november 11:30  SV Blerick JO17-1 in het nieuw gestoken met sweaters, broeken en polo’s door meer »

Sint op bezoek bij SVB

21 november 14:00  Sinterklaas is dit jaar ook weer op bezoek geweest bij SV Blerick 'T was weer heel gezellig bij SV Blerick. Sinterklaas en zijn Pieten brachten gisteren een bezoek aan maar liefs 45 kinderen. meer »

NEDRI Spanstaal BV nieuwe platinumsponsor SV Blerick

21 november 13:30  “Overbuurman” NEDRI Spanstaal BV heeft zich als platinumsponsor verbonden aan SV Blerick. meer »

Uitnodiging SVB jaarvergadering

18 november 12:15  Beste leden, beste sportvrienden,meer »

WK in de kantine van SV Blerick

16 november 16:45  21 en 25 november opent SV Blerick de kantine voor de jeugd van de JO11, JO13 en JO15 om het Nederlands elftal in actie te zien! Meld je aan (als team of individueel) bij communicatie@svblerick.nlmeer »

Vrijwilligersbeleid SV Blerick gaat volgende fase in!

16 november 14:15  Afgelopen seizoen en ook tijdens dit seizoen is er door een hoop vrijwilligers bergen met werk verzet. Ondanks tegenvallers als een lockdownperiode, zijn er verschillende doelen gerealiseerd met behulp van onze vrijwilligers!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!